Nytt grafiskt mässkoncept och budskapsmanér gjorde Ambulans­produktion till en uppstickare på FLISA-mässan


Vi är mycket stolta över att vara marknadsgrupp och leverantör av diverse kommunikationsmaterial till Ambulansproduktion AB som valt att förnya sig och sin marknadsföring ända ner på strategisk nivå. Senaste leveransen i en rad var mässmaterial och budskap till FLISA-mässan, en stor mässa för sjukvårdspersonal och beslutsfattare inom landsting och vårdbranschen.

Målet vi hade var att skapa en miljö där temat för mässan,”arbetsmiljö och säkerhet”,  fick ta fokus i form av budskap placerade runt om i montern med ambulansen och dess funktioner fick en central plats. Montern krävde sitt material och utmaningen blev att inte använda för skrymmande rekvisita och ändå fylla ut montern och göra den inbjudande.


Behöver du också hjälp med event­material, design av storformat eller trycksaker?
Kontakta en av våra formgivare, Tina, Ella, Veronica, Sam eller vår säljare Patrik för prisförslag eller så för att boka in ett möte där vi kan diskutera era behov av kommunikations­material.

Satelliter på jorden och webbtext­optimering som tar dig till månen.

Har du tänkt på att de flesta Googlar sig fram till information idag? Det ska gå snabbt och tålamod är näst intill något den nya generationen inte behöver lära sig eftersom allt finns ett klick bort. Hur ska ditt företag konkurrera med de stora jättarna på sökmotorerna så att du inte hamnar längst ner eller rent av på sida 45? Hur stor konverteringskraft har egentligen rankningen på Google och kostar det mer än det smakar att ligga i topp?

SEO, eller sökmotoroptimering som det också heter, är högaktuellt och viktigare än någonsin. David är påläst och rutinerad till tänderna i ämnet och svarar mer än gärna på dina frågor kring hur du bäst syns med de resurser du redan har eller behöver.

Med David i Webbteamet står utvecklingen inte stilla på 100 procent. Med hans hjälp och initiativ har vi under våren och sommaren  introducerat flera nya produkter som inte bara rör SEO. David hjälper dig sätta upp din Wordpress med utgångspunkt i något av våra egna teman och är även med och tar fram och utvecklar erbjudandet kring 100 procents nya webbshopsystem.


David Eriksson-Wigg​

KONTAKTA OSS!

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så berättar vi mer och kan sätta oss bättre in i din verksamhet för att lättare skräddarsy lösningen för dig.

026 - 25 55 00

FÖLJ OSS