Menu

Vad kommunicerar ditt varumärke?


Varumärken har funnits sedan urminnes tider för att visa vem som tillverkat en produkt, eller vem som äger den. När industrialismen och massproduktionen satte fart i slutet av 1800-talet försvann den personliga kontakten mellan köpare och säljare helt och varumärket fick ta den rollen allt mer.

Precis så är det ju fortfarande. Varumärket är en kvalitetsstämpel och har med sig de egenskaper och känslor som företaget står för. Logotypen är en del i detta – den viktigaste – men färger, typsnitt och mycket annat ska också vara konsekvent för att dina kunder ska känna igen ditt varumärke direkt. Kontakta någon av oss om du vill se över din grafiska profil eller uppdatera loggan. Det mår den bra av ibland!

 

Vad behöver du hjälp med?


Ett urval av våra lösningar inom varumärkesdesign.

Logotyp

Vi hjälper dig ta fram en målgruppsanpassad logotyp som fungerar till såväl hemsida, trycksaker, skyltar och arbetskläder.

Har du redan en logotyp som behöver justeras? Behöver tryckeriet ett annat filformat eller vill du byta färger? Då kan vi redigera din befintliga logotyp.

Grafisk manual

Ser logotypen olika ut på visitkorten och skyltarna? Används olika typsnitt i annonser och visitkort? En grafisk manual med riktlinjer för användande av logotyp, typsnitt och färger gör det enklare att ge ett konsekvent och enhetligt intryck i alla medier.

Varumärkesplattform

En produkt kan lätt kopieras. Värdet sitter i varumärket. Vi kan hjälpa dig att bygga upp varumärket från grunden, fylla det med de värden, löften och associationer som företaget står för.

Läs mer

Eller kanske...

Print & paketering?

Sitter logotyp och varumärket på plats? Då kanske du behöver hjälp att paketera det enhetligt?

Läs mer

Hör av dig!

Din marknadsföring förtjänar vår hundraprocentiga kärlek.
Vi pratar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig nå dina mål. Så vad säger du, ska vi ses på en första dejt?