Menu

Alla är fotografer idag, men alla bilder säger inte mer än tusen ord.

Nästan nittio procent av den information som når våra hjärnor är visuell. Vår produktfotograf tar bra bilder som fångar åskådarens uppmärksamhet. Det ger dig större chans att nå målgruppen och ser till att de verkligen läser det du vill säga, förstår budskapet och förhoppningsvis reagerar som du vill.

I bästa fall tar sig dåliga bilder helt enkelt inte genom bruset. I värsta fall kommunicerar de helt fel budskap och försvagar ditt varumärke. Hos oss på 100 PROCENT får du hjälp med foto, film och illustrationer som är anpassade efter ändamålet. Vi har egen studio i Sandviken men genomför produktfotograferingar och personalfoto i exempelvis Gävle, Uppsala och Stockholm. Vi brinner lite extra för film. Få medier väcker samma känslor och förmedlar budskap på samma effektiva sätt som just film. Här kan du få hjälp att översätta en idé eller ett behov till ett filmmanus och en storyboard. Sedan filmar vi i studio i verksamheten eller kanske från luften. Efter redigering hjälper vi dig att publicera den.

Om du vill.

Kontakta vår fotograf på 026-25 55 00.

Exempel på fototjänster


 

 

Ett urval av vad vi kan erbjuda inom foto. 

Verksamhets­foto

Att använda professionella foton i marknadsföringsmaterialet gör stor skillnad i hur ditt företag uppfattas. Vi hjälper er att ta foton som lyfter företagets kärnvärden och unika verksamhet, för att säkerställa att ni ger ett seriöst intryck.

Porträttfoto

Presentera ledningsgruppen och medarbetarna med snygga och professionella bilder som fångar personligheten i både företaget och de enskilda medarbetarna. Porträtten tas i hel- eller halvfigur, större och mindre grupper, i studio eller på plats hos er. Allt är möjligt!

Produktfotografering

Snygga och vältagna produktbilder skapar intresse och leder oftare till köp.  

Eller kanske...

Filmproduktion

Om en bild säger mer än tusen ord, så säger en film ännu mer.

Läs mer

Referenser inom foto


Bumax - Världens starkaste bult

Foto

Bumax AB är ett svenskt företag som har en historia som sträcker sig till 1600-talet. 100 procent fick äran att fotografera världens starkaste bult, som tillverkas av Bumax AB. 

Foto till reportage om The Church

Foto

I augusti 2016 slog Sandvikens centrums äldsta byggnad upp sina portar i ny skepnad. 100 procent var där och fotade den vackra miljön med spännande mix av gammal och modern design.  

Verksamhetsfoto för Gefleborgs Flyttservice

Foto

2008 i Gävle grundades Gefleborgs Flyttservice AB. Företaget drivs med ledorden service, kvalitet och trygghet. Vi på 100 procent fick uppdraget att fotografera personalen och resultatet blev en klassiskt men effektfull komposition.

Hör av dig!

Din marknadsföring förtjänar vår hundraprocentiga kärlek.
Vi pratar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig nå dina mål. Så vad säger du, ska vi ses på en första dejt?