Filmproduktion

Kontakta oss för prisuppgift

Film är helt oslagbart. Ingen annan kanal klarar av att förmedla så mycket känsla och fakta på kort tid. Om en bild säger mer än tusen ord, så säger en film ännu mer. Kom till oss med dina funderingar så tar vi dem hela vägen från idé, manus och dramaturgi, till filmning, klippning och spridning.Många av våra kunder kommer till oss med långa beskrivningar av avancerade processer som inte låter sig fångas i text och bild. Det slutar ofta i en animerad film. Andra kunder vill dokumentera viktiga händelser exempelvis med drönarfilm, locka till något event eller förvandla den trista företagsprestationen till något mustigare med själ och hjärta. Vi älskar utmaningen!
Exempel på film som vi hjälpt andra kunder med:
 

 
Se fler filmer på vår YouTube-kanal.

Kontakta filmteamet på 026-25 55 00


Vi producerar:

Dokumentärfilmer, företagsfilmer, drönarfilmer, reklamfilmer, eventfilmer, instruktionsfilmer, teasers, trailers, 2D-animeringar, 3D-animeringar och kombinationer av 3D och film.​

Det finns en fin filmstudio hos oss. Där kan vi filma finstämda intervjuer med perfekt ljud. Vanligare ändå är att du hittar oss i fält – i en ambulans, en avverkningsmaskin eller på ett språkcafé till exempel. Vi brinner lite extra för film. Få medier väcker samma känslor och förmedlar budskap på samma effektiva sätt.

Vi tar dig genom processen:
Behov till filmidé
Manus och dramaturgi
Filmning (skådespelare om du vill)
Klippning
Publicering och spridning

OLIKA TYPER AV FILMER:

Dokumentärfilm

Företagsfilm

Reklamfilm

Instruktionsfilm

Drönarfilm

2D- & 3D-animering


KONTAKTA OSS!

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så berättar vi mer och kan sätta oss bättre in i din verksamhet för att lättare skräddarsy lösningen för dig.

026 - 25 55 00

FÖLJ OSS