Fototjänster

Alla är fotografer idag, men alla bilder säger inte mer än tusen ord. Anlita oss för er nästa produktfotografering.


Nästan nittio procent av den information som når våra hjärnor är visuell. Vår produktfotograf tar bra bilder som fångar åskådarens uppmärksamhet. Det ger dig större chans att nå målgruppen och ser till att de verkligen läser det du vill säga, förstår budskapet och förhoppningsvis reagerar som du vill.


I bästa fall tar sig dåliga bilder helt enkelt inte genom bruset. I värsta fall kommunicerar de helt fel budskap och försvagar ditt varumärke.

Hos oss på 100 PROCENT får du hjälp med foto, film och illustrationer som är anpassade efter ändamålet. Vi har egen studio i Sandviken men genomför produktfotograferingar och personalfoto i exempelvis Gävle, Uppsala och Stockholm.

Vi brinner lite extra för film. Få medier väcker samma känslor och förmedlar budskap på samma effektiva sätt som just film. Här kan du få hjälp att översätta en idé eller ett behov till ett filmmanus och en storyboard. Sedan filmar vi i studio i verksamheten eller kanske från luften. Efter redigering hjälper vi dig att publicera den. Om du vill.

Kontakta vår fotograf på 026-25 55 00.

EXEMPEL PÅ FOTOTJÄNSTER

Verksamhets­foto

Att använda professionella foton i marknadsföringsmaterialet gör stor skillnad i hur ditt företag uppfattas. Vi hjälper er att ta foton som lyfter företagets kärnvärden och unika verksamhet, för att säkerställa att ni ger ett seriöst intryck.

Porträttfoto

Presentera ledningsgruppen och medarbetarna med snygga och professionella bilder som fångar personligheten i både företaget och de enskilda medarbetarna. Porträtten tas i hel- eller halvfigur, större och mindre grupper, i studio eller på plats hos er. Allt är möjligt!

Produkt­fotografering

Snygga och vältagna produktbilder skapar intresse och leder oftare till köp. Vi fotograferar produkter i alla storlekar och former, i miljö eller studio för att kunna frilägga eller montera mot bakgrund.

Filmproduktion

Film är ett tacksamt verktyg för effektiv kommunikation. Vi hjälper till med allt från idé till produktion och spridning av informationsfilm, företagsfilm, utbildningsfilm och dokumentationsfilm.

Interaktiv 360-bild

Ibland finns behov av att visa en produkt, lokal eller miljö från flera håll. Det löser vi med 360º innebär att kunden får en bild från alla vinklar, vilket gör att kunderna får ett bättre beslutsunderlag. Att det ser lite hightech ut gör inte saken sämre!

Bildredigering

Behandling av bilder innebär allt från anpassade färginställningar och skärpa, till friläggning och mer avancerad fotoretuschering. Oavsett vad, kan vi hjälpa er nå "den perfekta bilden".

KONTAKTA OSS!

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så berättar vi mer och kan sätta oss bättre in i din verksamhet för att lättare skräddarsy lösningen för dig.

026 - 25 55 00

FÖLJ OSS