HEMSIDA

Skapa din egen hemsida i våra enkla verktyg, eller låt oss göra jobbet. 


Det finns i princip hur många olika verktyg som helst idag där man kan bygga sin webbsida. Allt från open source-verktyg som har öppen källkod, till skräddarsydda program.


Eftersom vi vet att många varken har tid eller kunskap att bygga en snygg och funktionell sajt, har vi valt att utveckla ett eget system. Det är gjort helt och hållet med dig som användare i fokus – enkelt att använda, svårt att göra fel. Du bygger lätt egna menyer och sidor och allt görs direkt i webbläsaren. Mallar och ramar hjälper dig att skapa en professionell webbplats. Om du vill, hjälper vi gärna till med det också förstås!

Vårt system är byggt på en modern plattform och optimerad för att fungera med sökmotorer, YouTube, sociala medier och andra kopplingar. Att arbeta i det är ganska likt att jobba i Word. Du administrerar inställningar för sökoptimering enkelt och effektivt. Arkiv för bilder och dokument finns, liksom en lång rad olika tillbehör för att göra det möjligt att växa i programmet utan dyra utvecklingskostnader.

I priset ingår domännamn, grafisk design, utbildning i verktyget, ett års drift och full support via telefon, e-post eller besök hos oss på kontoret.

DETTA INGÅR I HEMSIDAN:
✓ Grafisk design
✓ Utförlig statistik
✓ Domän och e-post
✓ Riktlinjer för typografi
✓ Riktlinjer för färgval
✓ Full support
✓ Sidmallar
✓ Webbhotell
✓ Utbildning
Om vårt grundutbud inte räcker till, så har vi en rad tilläggsmoduler som gör att er hemsida kan anpassas efter ert behov.

MODULER i V3:


Nyhetsmodul

Bildslide med textfält

LÄS MER

Bildslide

För ett dynamiskt intryck

LÄS MER

Kalendarium

Informera om evenemang

LÄS MER

Behörighet

Lås delar av hemsidan

LÄS MER

Språkmodul

Byt språk på hemsidan

LÄS MER

Nyhetsbrev

Smidigt och effektivt bokningssystem

LÄS MER

KONTAKTA OSS!

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så berättar vi mer och kan sätta oss bättre in i din verksamhet för att lättare skräddarsy lösningen för dig.

026 - 25 55 00

FÖLJ OSS