Menu

Säljare inom IT

På 100 procent är ingen dag den andra lik. Med högt i tak, och varierande arbetsuppgifter är vi en av Mellansveriges största fullservicebyråer inom IT och kommunikation. Vi jobbar nära våra kunder och har bra samarbete mellan avdelningarna på byrån vilket möjliggör snabb service och korta beslutsvägar. Våra kunder är allt från små och medelstora företag, till kommuner och större organisationer.

Hos oss blir du en del av ett kunnigt gäng med nyfikenhet för nya lösningar och gemensam utveckling. Vi är en fullservicebyrå vilket innebär ett helhetstänk och möjlighet för kunden att få hjälp med allt från marknadsföringsstrategi, grafisk design, webb och serverdrift till support.

Vår IT-avdelning expanderar och under hösten 2018 utvecklar vi vårt tjänste- och produktutbud.

Vi söker nu en säljare med erfarenhet från IT-branschen.

 

Vem är du?

Vi på 100 Procent tror att med rätt vilja så kan man lära sig det mesta, men vi ser gärna att du besitter kunskaper inom IT och har erfarenhet ifrån arbete inom sälj och IT.

Vidare tror vi att du som söker har lätt för att sätta dig in i andras behov och önskemål och säljer genom att bygga relationer med dina kunder. Vi vill självklart att du ska fokusera på att sälja, men för oss är kundrelationen viktigare än en snabb affär. Vi tror att du har ett glatt humör, är ödmjuk och tänker strategiskt i syfte att hitta rätt lösning för kunden.

Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet och har gärna arbetat med något inom IT tidigare. Vi tror även att du är nyfiken och kan driva en del sälj inom vårt andra område, kommunikation. Du ser möjligheterna och tar dem.

Vi söker dig som har en stark vilja och driv att uppnå dina och företagets mål, du vågar prova på nya saker och kan hjälpa våra kunder att på ett bra sätt hitta smarta lösningar.

 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära aktivt uppsökande av försäljning, via kundkontakt och telefonkontakt. Du kommer analysera och lösa kundens behov, därefter erbjuda den bästa lösningen för kunden. Det kommer att innebära mycket eget ansvar, tålamod och driv, då vi tror att långsiktiga relationer och hållbara lösningar är de bästa för oss och våra kunder.

Du kommer att arbeta med nya kunder men även våra befintliga kunder, dels för att stärka relationen mellan kunden och oss men också för att se till att kunden har den bästa lösningen, och att vi erbjuder hela vårt sortiment.

Vi tror att ett brett nätverk är viktigt, och vi ser gärna att du är ute och skapar nya relationer och är med på nätverksträffar där ofta våra kunder befinner sig.

Hos oss på 100 Procent kommer du att få stöd och uppmuntran från kollegor och chefer som ser betydelsen i din roll. Vi ger dig frihet att prova på nya saker och komma med nya idéer, då vi gillar utveckling

 

Sista ansökningsdag: 2018-08-20 - Rekrytering sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan utsatt datum.

Rekryterande teamledare: Johannes Björklund, IT-ansvarig på 100 procent

Vid frågor kontakta: johannes.bjorklund@100procent.com

 

Välkommen med din ansökan!

Hör av dig!

Din marknadsföring förtjänar vår hundraprocentiga kärlek.
Vi pratar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig nå dina mål. Så vad säger du, ska vi ses på en första dejt?