REFERENSER


IT-TJÄNSTER

Actor  //  Bussgods  //  Resekompani

Actor

Actor levererar smartbook, ett biljett och bokningssystem för alla besöksanläggningar, exempelvis kommuner, kulturarenor, badanläggningar, besöksparker och multiarenor i Sverige, Norge och Danmark.
Med egenutvecklad mjukvara, hårdvara och förbrukningsmaterial och lång erfarenhet skapar de anpassade och lönsamma system till varje kund.


Vi har fått uppdraget att tillhandahålla en stabil och dynamisk serverdrift. I serverhotellet driftas biljettsystemet och Kontoret Online med SharePoint, Exchange och andra back-office program. Actor har använt oss som helhetsleverantör av IT sedan 2002.

"Vårt samarbete har löpt på smidigt och stabilt sedan 2002. Vi nyttjar 100 PROCENT för serverdrift av databaser samt webbtjänsten www.webbiljett.se
- Företaget är ett relativt litet företag vilket märks i form av snabba puckar och hög service. Vi kan varmt rekommendera 100 PROCENT för allt från enkla till mer krävande driftuppdrag"

Anders Åslund, VD Actor Smart Visitor System AB

Bussgods

Bussgods är ett rikstäckande transportsystem som transporterar gods åt företag och privatpersoner. De har ombud på över 600 platser i landet och kör flera dagliga turer med bussar, bilar, tåg och flyg.


Vi har arbetat med Bussgods sedan 2001 och har utvecklat system för frakthantering och affärssystem. Vi tar hand om deras IT, ansvarar för serverdrift, system- och webbutveckling och fungerar också som marknadsgrupp.

"Vi har varit kund hos 100 PROCENT sedan 2002. Tillsammans har vi förflyttat oss från en lokal driftmiljö i Sveriges alla län till centraliserad och dynamisk drift i molnet. 100 PROCENT har varit en drivande motor i detta arbete mot stabil och säker drift för Bussgods. Att de dessutom är lätta att ha att göra med gör ju inte saken sämre. Vi kan varmt rekommendera 100 PROCENT till nya kunder.”

Maria Söderlund Lärkfors, Styrelseordförande

Resekompani

Resekompani är en fullservicebyrå för affärs-, grupp- och konferenskunder. De arrangerar stora och små möten med varierande upplägg och omfattning.


Vi sköter all IT för Resekompaniet, levererar Kontoret Online, service och support till Resekompaniets kontor i Sandviken. I det ingår serverdrift, webbutveckling och installation av hård- och mjukvaror.

"Sedan 2013 outsourcar vi vår IT till 100 PROCENT vilket ger oss mer tid att fokusera på vår kärnverksamhet. Personalen på 100 PROCENT är lätta att jobba med och håller en hög servicenivå. Vi kan varmt rekommendera företaget för uppdrag inom drift, grafisk produktion och webb."

Tomas Roslund, Resekompani

KONTAKTA OSS!

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så berättar vi mer och kan sätta oss bättre in i din verksamhet för att lättare skräddarsy lösningen för dig.

026 - 25 55 00

FÖLJ OSS