Ambulansproduktion

Intervjuer med medarbetare, kunder och andra intressenter kan fungera som ett kraftfullt marknadsföringsverktyg. Deras ord väger alltid tyngre än dina egna, oavsett hur väl du lyckas formulera dig.Ambulansproduktion i Sandviken tillverkar ambulanser. Stora, säkra och funktionella ambulanser fyllda av innovativa lösningar som bidrar till högre trafiksäkerhet för både patienter, personal och omgivning. Inför FLISA-kongressen fick vi i uppdrag att göra intervjuer för att stärka Ambulansproduktions varumärke.

Vi började med att göra en grundlig research för att förstå vilka ambulansrelaterade utmaningar det finns. Vi intervjuade också en ambulanssjuksköterska för att få en förståelse för hur det är att jobba under de pressade situationer som ambulanssjukvård innebär. Slutligen tog vi fram en rad frågor, intervjuade och skrev ihop intervjuerna, som självklart förankrades hos intervjupersonerna innan de publicerades.

Vi fick även uppdraget att fotografera en ambulans och skapa en 360 graders film som visar ambulansens uppbyggnad innifrån. Filmen visas på hemsidan och är ett utmärkt sätt att visa ett trångt utrymme, plats eller större yta från flera håll och skapa en i det närmaste verklig uppfattning om rymd och placering. Filmen finns publicerad på deras hemsida.

”Åsa har en utomordentlig förmåga att ta till sig uppgiften och förmedlar ett tydligt och strukturerat upplägg med både idé och text. Bra förståelse för uppdraget kombinerat med snabb hantering gör att jag varmt rekommenderar henne”.

Sagt om vår Copywriter av Bengt Olsson, marknadsansvarig, Ambulansproduktion i Sandviken AB
Insida från ambulans - 100 procent media i Sandviken AB

Sandvik Coromant

Sandvik Coromant utvecklar, tillverkar och säljer verktyg för metallbearbetning, men det som skiljer dem från konkurrenterna är egentligen kunskapen.


I takt med att nya människor anställs krävs att det finns bra utbildningsmaterial och den här gången fick vi i uppdrag att ta fram en applikationsguide för kuggfräsning i PowerPointformat.


Vårt uppdrag var att göra en användarvänlig guide för medarbetare med relativt låg kunskap om kuggbearbetning. I uppdraget låg dels att skriva alla texter, skapa en logik i presentationen och göra en aptitlig layout.

” Du är lättsam, glad, positiv, inte rädd för besvär och jätteduktig på det du gör så det är bara roligt att jobba med dig."

Sagt om en av våra medarbetare av Catarina Andersson, Sandvik Coromant
PowerPoint-presentationer och appar  - 100 procent media i Sandviken AB

Mellansvenska Handelskammaren

Mellansvenska handelskammaren är en näringslivsorganisation som ägs, styrs och finansieras av medlemmarna, som består av företag i Hälsingland, Gästrikland och Dalarna. De verkar för att förbättra näringsklimatet i regionen och jobbar bland annat inom områdena infrastruktur, offentlig upphandling och näringspolitiska frågor.


Vi fick i uppdrag att uppdatera deras grafiska profil, skriva nya texter och uppdatera hemsidan för att fånga en yngre målgrupp och få en modernare image. Handelskammaren finns över hela landet, men många regioner har valt att använda sig av olika logotyper och färger. Det var viktigt att behålla igenkänningen i varumärket Mellansvenska handelskammaren.

Resultatet blev en uppdaterad logotyp med en grafisk profil som är stilren, modern och förtroendeingivande samt en ny fräsch hemsida med nya texter baserade på intervjuer med medlemmar och fakta från styrelsen.

Mellansvenska Handelskammaren har som ambition att hålla sin sida levande med att regelbundet lägga upp nya referenser och där har vi ett löpande uppdrag att intervjua medlemsföretag och skriva deras berättelser.

"Personalen på 100 procent är serviceinriktade, hjälpsamma, och extremt trevliga. Ni förstod snabbt vad vi var ute efter och tog fram en grafisk profil och texter till oss som förmedlar våra budskap i en ton som vi står för. Ni har dessutom lyckats skapa en lättnavigerad och snygg sajt, vilket vi är mycket nöjda med."

Kristina Snitt, Regionchef Dalarna, Mellansvenska handelskammaren
Mellansvenska Handelskammaren - 100 procent media i Sandviken AB

KONTAKTA OSS!

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så berättar vi mer och kan sätta oss bättre in i din verksamhet för att lättare skräddarsy lösningen för dig.

026 - 25 55 00

FÖLJ OSS