REFERENSER


WEBB

Xtrafik  //  Fysiolabbet  //  MiLuva  //  Brf Takterrassen  //  Heimdall Industrigolv  //  FindIT  //  Framsteget

Framsteget

Sandvikens IF har länge jobbat med socialt arbete för att motverka utanförskap i samhället. Nu lanserar de Framsteget för att ta konceptet vidare. Sandvikens IF har fler aktiva i de sociala verksamheterna än inom fotbollen, och ser det som en mycket viktigt samhällsuppgift att fortsätta med detta för både unga och gamla.


Vi har hjälpt till i arbetet med att ta fram namnet för satsningen. Därefter har vi gjort grafisk profil, hemsida, filmer, trycksaker med mera. Vi är mycket stolta över att få vara en del av Sandvikens IFs satsning på Framsteget.

FindIT

FindIT är en satsning på att vidareutveckla ett kompetenscenter inom industriell IT på Sandbacka Park i Sandviken. Med basen i Gävleborg och Dalarna har FindIT som mål att stärka konkurrenskraften hos regionens små och medelstora företag samt att stödja famväxten av nya företag, produkter och metoder.


Vi har arbetat med FindIT sedan 2009 inom webb och trycksaker. På senare tid har vi även tagit fram mässväggar och displaymaterial till större mässor. Eftersom FindIT är och ska vara i framkant vad det gäller teknik och digitalisering är det extra kul att få jobba med dem.

"På ett smidigt sätt har 100 procent hjälpt FindIT att nå nästa steg när det gäller kommunikation via vår hemsida. Idag har vi en responsiv hemsida som tilltalar vår målgrupp och funkar på alla plattformar. Kontakterna med 100 procent är enkla och personliga."

Helen Karlsson, Projektledare & Kommunikatör FindIT

Xtrafik

X-trafik ägs av Landstinget Gävleborg och ansvarar för kollektivtrafiken i Gävleborgs län. Varje år kör X-trafik ungefär 13 miljoner bussresor och 900 000 tågresor, vilket gör dem till länets största reseföretag.


Sedan 2001 har vi hjälpt X-trafik med grafiskt och digitalt material. Webbsidan och ett e-handelssystem för biljetthantering har varit grunden. X-trafik har en mycket bred kundgrupp, allt från skolbarn till pensionärer, vilket ställer höga krav på att designen är användarvänlig från olika perspektiv.

2014 fick vi i uppdrag att flytta x-trafik.se till en ny webbplattform med responsiv design. Det skulle vara ett enkelt system med fokus på användarvänlighet för både besökare, X-trafik själva och deras webbredaktörer. Den stora utmaningen var att göra en sida där alla känner sig hemma. Sidan lanserades i november 2014 och X-trafik var väldigt nöjda med både användarvänligheten, det moderna utseendet och alla nya funktioner.

”Vi har samarbetat med 100 PROCENT media under många år och de har alltid levererat utifrån våra önskemål. Vi upplever dem som väldigt kunniga och lyhörda, de ser sällan problem - bara lösningar. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera dem till andra.”

Jenny Bergström, X-trafik

Fysiolabbet

"Att mäta är att veta" lyder mottot. Fysiolabbet är ett holistiskt center för träning- och hälsotester som mäter, testar, behandlar, utvärderar och samlar information ur alla aspekter som påverkar din hälsa och prestation. Utifrån det bygger de designade hållbara tränings- och livsstilsprogram.


Vi började med att ta fram en logotyp till Fysiolabbet för att sedan ta den vidare till en användarvänlig och målgrupps­anpassad hemsida. Vi har även gjort trycksaker och skyltar till deras nya lokaler i Stockholm. 

"Varför jag uppskattar 100 procent media är för deras förmåga att följa med i tiden. För mig är 100 procent extremt duktiga att knyta tills sig och inneha kompetensen i foto, film, ad, webb samt att i slutändan hjälpa till att se enkelheten i svårigheten. Det handlar i grunden om att paketera din tjänst till en bra och lättförstådd slutprodukt."

Jonas Alwin, grundare Fysiolabbet

MiLUVA

Företaget MiLUVA AB bildades år 2013 och designar kläder för barn. Kläderna tillverkas i Sverige och bygger på en stark passion för design, kvalitet och viktiga detaljer.


Vi tog fram en grafisk profil och hjälpte företaget med produktfotografering. Att sälja sina kläder över nätet var viktigt för MiLUVA, så nästa steg var att ta fram en stabil och enkel webbshop.

"Vi på miLUVA har haft stor nytta av den kompetens som vi har fått tillgång till via 100 PROCENT. De har hjälpt oss med den grafiska designen och utifrån den utformat vår webshop. Våra kunder återkopplar till oss att de tycker om utseendet i vår shop, vilket är väldigt viktigt för oss. Vi har också fått hjälp med de fina fotona i vårt galleri. Utöver detta var det mycket värdefullt för oss att 100 procent media via sina kontakter även erbjöd oss kompetens med vår varumärkesplattform."

Marjo Särkimäki

Brf Takterrassen

Företaget Real Option projekterade att bygga ett helt nytt kvarter i Gävle med trygghetsboende för människor över 70 år - ett unikt och funktionellt framtidsboende med ljusa och välplanerade bostadsrätter med gemensamma samlingsrum och reception, allt för att skapa möjligheter så att ingen skulle behöva känna sig ensam på ålderns höst.


Vårt uppdrag var att ta fram ett tydligt sälj- och informationsmaterial till potentiella kunder. Det innebar allt från produktionsledning till copy och grafisk design. Vi tog fram en praktisk och informativ mapp och broschyr med bostadsfakta samt en lättnavigerad webbsida.

”100 PROCENT har förstått vad vi vill uppnå och förmedla när det gäller vårt nya trygghetsboende på Muréngatan i Gävle. Vi får beröm av våra lägenhetsköpare och övriga samarbetspartners för den mycket lyckade broschyren och hemsidan.”

Kenneth Levin, projektledare Real Option"


Heimdall Industrigolv

Heimdall Industrigolv bedriver golv­entreprenad­verksamhet och genomför golvarbeten över hela Sverige. Heimdall startades 2003 i Gävle och har idag kontor i Stockholm, Gävle och Ljusdal.


Heimdall Industrigolv har det senaste året gjort en resa från ett litet lokalt företag till ett större företag i Mellansverige. Tack vare sitt tydliga fokus på strategin, en ny responsiv hemsida, riktad reklam och nyhetsbrev har de lyckats ta sig in bland de större drakarna och prestigefyllda jobben.

KONTAKTA OSS!

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så berättar vi mer och kan sätta oss bättre in i din verksamhet för att lättare skräddarsy lösningen för dig.

026 - 25 55 00

FÖLJ OSS