TEXTER

"If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough"


Citatet kommer från Albert Einstein och säger en del om skrivandets konst. En bra text kan förklara komplicerade saker på ett enkelt sätt. Är det dessutom grammatiskt rätt har vi kommit halvvägs.


Halvvägs? Ja, texten bör ju också vara målgruppsanpassad = skriven för den du pratar med. Om vi sedan lyckas hitta rätt ton, så att budskapet hittar vägen in i hjärtat, ja, då har vi en bra text. Jo, en sak till. Nu för tiden måste man också tänka på sökmotoroptimering för att målgruppen ska hitta texten. Klockrena rubriker, ingresser och mellanrubriker får vi alltså inte glömma.

Låter det jobbigt? Den glada nyheten är att vi kan hjälpa dig med skrivandet. Kontakta Åsa, så hjälper hon till att skriva allt från filmmanus, broschyrtexter och annonser till webbtexter, pressreleaser och tidningsartiklar.

Kontakta oss så berättar vi mer


WEBBTEXTER

Webbtexter

Effektiva webbtexter skiljer sig på många sätt från text i tryckt form. För att en besökare ska stanna längre än några sekunder på din sida måste texten fånga intresset direkt. Vi hjälper dig att ta fram kärnfulla texter som är anpassade efter din målgrupp.

Läs mer
CONTENT MARKETING

Content marketing

När kunden upplever att din vara eller produkt inte skiljer sig från konkurrenternas, kommer priset att avgöra affären. Genom att tänka till på vilket innehåll du bygger din kommunikation på kan du skapa ett starkt varumärke som är svårt att kopiera.

Läs mer
CORPORATE STORYTELLING

Corporate storytelling

Att fånga upp berättelserna i företaget och använda dem strukturerat kallas för corporate storytelling och är ett mycket effektivt sätt att stärka sitt varumärke – både internt och externt.

Läs mer
TRYCKSAKER

SE ÄVEN:

Trycksaker

Broschyr / Visitkort / Mappar

Läs mer

Kunder och uppdrag

Relationen till våra kunder är det viktigaste vi har. Många av dem lägger flera olika typer av uppdrag hos oss. Klicka på bilderna nedan och se några exempel på projekt och kunder som vi jobbar med.

AMBULANS­PRODUKTION


Ambulans­produktion

Webbdesign // Tycksaker // Storformat

Läs mer

SANDVIK COROMANT


SANDVIK COROMANT

Layout // Design // Copy

Läs mer

MELLANSVENSKA HANDELSKAMMAREN


Mellansvenska Handelskammaren

Grafisk profil // E-handel // Storformat

Läs mer

SANDVIKENS KOMMUN


Sandvikens kommun

Magasin // Storformat

Läs mer

KONTAKTA OSS!

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så berättar vi mer och kan sätta oss bättre in i din verksamhet för att lättare skräddarsy lösningen för dig.

026 - 25 55 00

FÖLJ OSS